Over Ons

Eva Dunlop heeft in haar beginjaren als journalist en redacteur gewerkt bij het tijdschrift Onkruid. Nu werkt ze als hoofdredactrice voor de Mantra en bij het tijdschrift Terugkeer naar Levenslicht, uitgave van Netwerk-NDE. Ook werkt ze als redacteur bij het tijdschrift Reflectie van de Vrij-Katholieke Kerk en wanneer ze kan, maakt ze met veel plezier artikelen voor de BRES. Verder werkt ze parttime bij Biblionet Drenthe. Eva woont in Drenthe, in een hobbyboerderij met haar man, twee jonge kinderen en dieren. Ze heeft een studie journalistiek/fotografie gedaan en religiestudies aan de HGU gestudeerd.

“Ik geloof sterk dat iedereen ertoe doet en gehoord mag worden. Het lijkt soms in deze drukke wereld dat we onze grip op de realiteit verliezen en we vergeten wat er écht toe doet. We verdrinken in wat we denken dat we moeten doen, daarbij worden we overspoeld met oppervlakkige materiële en tijdelijke waarden die ons niet de voldoening geven die we verlangen en verdienen.
Ik hoop dat de Mantra hierin een tegengeluid kan bieden en dat we mensen kunnen inspireren, om de focus weer terug kunnen brengen naar dat wat het leven waardevol maakt.”