Abonneren

ABONNEREN

Zie invulformulier onderaan deze pagina.
Dit kunt u nog tot 1 september gebruiken; daarna gaat de administratie over op Uitgeverij Edicola, zie hieronder.

Abonnementenadministratie: vanaf 1 september zal deze verzorgd worden door:

Edicola Magazines BV
Postbus 2013
7420 AA  Deventer
Tel. 0570 – 607561
Email: info@edicola.nl

Abonnementen administratie voor adreswijzigingen, het aanmelden als nieuwe abonnee, al uw vragen over nota’s, of voor opzeggingen: abonnement@edicola.nl

Adreswijziging of opzegging tot 1 september 2019: uitsluitend schriftelijk via abon@tijdschriftmantra.nl
Bij opzeggingen: Opzeggingen voor de nieuwe jaargang dienen uiterlijk op 31 oktober bij ons binnen te zijn. Als bewijs dat wij uw opzegging hebben ontvangen krijgt u van ons altijd een schriftelijke bevestiging. Wanneer u per email heeft opgezegd mailen wij u de opzeggingsbevestiging; wanneer u per brief heeft opgezegd krijgt u van ons de bevestiging per post. Zo’n bevestiging voorkomt misverstanden en mogelijke onenigheid en is voor u een bewijs dat de opzegging verwerkt is. Zonder bevestiging van onze kant kunnen wij de opzegging niet verwerken.
LET OP: opmerkingen die u op uw bankoverschrijving maakt worden vanwege de automatisering van de boekhouding niet gelezen; dit is ook geen rechtsgeldige manier van opzeggen, dus uitsluitend per email of brief.
Zie ook onze Algemene Voorwaarden: MANTRA Algemene Voorwaarden per 2016-01-01

Ingangsdatum abonnement:
U kunt als ingangsmoment voor uw abonnement kiezen om dat per eerstvolgend nummer van de lopende jaargang te doen. U betaalt dan een evenredig deel van het abonnementsgeld voor dat jaar.
U kunt ook kiezen voor de hele lopende jaargang, dus met terugwerkende kracht ook voor de al verschenen nummers. Wij sturen u die dan na ontvangst van uw betaling toe. Voor het nasturen zullen wij wel de portokosten in rekening moeten brengen.


Ik bestel graag een jaarabonnement:

Mijn jaarabonnement moet ingaan per:
Lopende jaargangEerstvolgende nummer

Aanhef
Dhr.Mevr.

Voornaam

Achternaam

Uw E-mailadres

Adres

Uw postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Betaalmethode
Automatische incassoFactuur

IBAN nummer

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden

U krijgt binnen een werkweek van ons een persoonlijke bevestiging van uw abonnement; ons systeem heeft geen automatisch antwoordsysteem.

MANTRA niet ontvangen?
Het komt een enkele keer voor dat MANTRA wel door ons is verstuurd met de juiste adresgegevens, maar dat u die niet hebt ontvangen. U kunt tot drie maanden na de verzenddatum nog reclameren. Hoe eerder u reageert, hoe beter, in verband met slechts een kleine voorraad waarop ook bestellingen komen. Wij verzoeken u ook een klacht in te dienen bij SANDD; dat kunt u via hun website doen; klik HIER