Home

MANTRA 32 - VERBINDING - herfst 2022

Het woord religie heeft haar oorsprong in de combinatie van het Latijnse woord religare dat een samenstelling is van ‘re’ en ’ligare’. Zo wordt de betekenis ‘wederom binden’, zo je wilt ‘verbinden’.Een van de eigenschappen van religie, is dat zij zich vaak manifesteert in een geïnstitutionaliseerde vorm waaraan een waarheidsclaim is verbonden. Tijdschrift Mantra kiest een geheel andere benadering van het thema verbinden. Wij beogen onze lezers te inspireren verbinding vanuit verschillende invalshoeken te benaderen zonder dat we hierbij waarheidsvinding betrachten.

 

Voor een blik op de eerste pagina's: klik hier.

BRON VAN INSPIRATIE!

MANTRA is HET tijdschrift op het gebied van spiritualiteit, filosofie en nieuwe wetenschap; of het nu gaat om spiritualiteit in het alledaagse leven of over bijzondere onderwerpen tussen hemel en aarde, MANTRA komt elke keer weer met verrassende inzichten en beschouwingen. Dit heerlijk dikke thematische tijdschrift is elke keer weer een bron van inspiratie!

Onze missie: klik hier

Wordt abonnee!

MANTRA is een kwartaalblad en bestaat uit 96 of 104 pagina’s, volledig in kleur en wordt uitgegeven door Edicola Magazines. Wordt deel van de MANTRA-familie en geef je op als abonnee bij de tab Abonneren!

Abonnementinformatie: klik hier

Mantra 32- Herfst 2022: VERBINDING

Nieuwsgierig? Kijk dan via 'Bekijk nummer' naar de inhoudsopgave en voorplaat.

NIEUWSBRIEF

Geef u op voor onze email-nieuwsbrief! Wanneer er nieuws over het tijdschrift is, of wanneer er bijzondere activiteiten zijn bent u als eerste op de hoogte.

Klik hier

MELD UW BUITENGEWONE ERVARINGEN

Heeft u zelf wel eens een buitengewone ervaring gehad? Dan weet u hoe bijzonder dit is, ook voor anderen! Deel uw ervaring met ons, zodat ze ook beschikbaar zijn voor onderzoekers van het Parapsychologisch Instituut! Misschien wordt uw verhaal - vanzelfsprekend alleen met uw toestemming - ook gepubliceerd in MANTRA.

Meer informatie: klik hier

Nieuws en activiteiten

JUNGIAANSE PSYCHOLOGIE - start opleiding bij ASFALOTH in Amstelveen op 29 september 2020
ASTROLOGIE - begin aan een fascinerende reis met de hemel als spiegel: ga astrologie studeren!
Alle opleidingen vallen onder Asfaloth Opleidingen in Amstelveen, CRKBO geregistreerd.

Nadere informatie en meer nieuws: klik hier