Nieuws

OPEN DAG
Stichting Odrerir en Academie voor Toegepaste Astrologie

Zaterdag 19 augustus 2017 van 10 – 17 uur
Amsterdamseweg 156, 1182 HK  Amstelveen
Graag opgeven op info@asfaloth.nl Toegang gratis.
Website: www.asfaloth.nl

10:00 De deuren gaan open. Er is tijd voor koffie en thee en een bezoekje aan de boekhandel in de benedenruimte.

Stichting Odrerir:
10:30 – 13:00
Introductie op de Jungiaanse psychologie: een lezing vol praktische voorbeelden wat Jungiaanse psychologie voor je kan betekenen en hoe fantastisch het als instrument is om jezelf en anderen beter te begrijpen. Informatie over de opleiding, inclusief over de vervolgjaren: Jungiaanse psychologie en mythologie, en Symboliek van de Tarot.

Stichting Achernar en Academie voor Toegepaste Astrologie:
14:00 – 16:30
Een introductielezing wat je allemaal met astrologie kunt doen, van karakterduiding tot politieke astrologie, van tijdbeelden tot voorspellende astrologie, geïllustreerd met voorbeelden. Informatie over opleidingsmogelijkheden. Mogelijkheid tot vragen stellen.
16:30 – 17:30 Aansluitend mogelijkheid voor persoonlijk advies welk studiepakket het beste bij je wensen en omstandigheden aansluiten.

OPEN DAGEN
Hogeschool voor Geesteswetenschappen

Zaterdag 8 juli en 26 augustus
Drift 17, Utrecht – op loopafstand van het Centraal Station
Opgeven: secretariaat@academiegeesteswetenschappen.nl

De Hogeschool voor Geesteswetenschappen Utrecht (HGU) heet nu, na een geslaagde doorstart, Academie voor Geesteswetenschappen: een opleidingsinstituut voor zingeving en eigentijdse geestelijke gezondheidszorg, met een nadruk op aandacht voor zelfontwikkeling en de wisselwerking tussen het spiritueel/metafysische en het rationeel/praktische.
Het onderwijs wordt gegeven door wetenschappelijk opgeleide en/of therapeutisch geschoolde docenten en staat in principe open voor iedereen met een HBO denk- en werkniveau.
Kijk op de website voor ons aanbod aan voortgezet (beroeps)onderwijs in zeven studierichtingen: www.academiegeesteswetenschappen.nl.